ÇANAKKALE / EZİNE - Cevatpaşa Ortaokulu

Şbt

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmen Kadromuzla İyi ve Başarılı Bir Yıl Diliyoruz..:)

Şbt

Sosyal Etkinlik haftası kapsamında yapılan kitap okuma saatinden bazı kareler..

Şbt

Okulumuz 5/A ile 8/B sınıfları arasında Sosyal Etkinlikler haftası kapsamında Münazara Etkinliği yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzda Türkçe dersinde Sosyal Etkinlikler haftası kapsamında yapılan Şiir Dinletisi Etkinliğinden bazı kareler..Katılım gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda Türkçe dersinde Sosyal Etkinlik haftası kapsamında Bilgi Yarışması Etkinliği yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzda Beden Eğitimi dersinde Geleneksel Oyunlarla ilgili yapılan etkinliklerinden bazı kareler..

Ock

Okulumuz 6/B şubesinde Elvan Kasaplar öğretmenimizin öncülüğünde çarpım tablosu yarışması yapılmıştır.

Ock

Okulumuz Türkçe öğretmeni Pınar Şenlik ve öğrencileri tarafından Karagöz  Hacivat oyunu hazırlandı ve sergilendi

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi bilinci,milli birlik ve beraberlik , vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakarlık ile şehit ve gazilerimizin hatıralarının yaşatılması konularında okul gazetesi hazırlanmıştır.